top of page

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΣΧΟΛΗΣ  ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2023

1. Κασίτα

Η παράσταση που λαμβάνουν μέρος μαθητές των τμημάτων θέατρου και μιούζικαλ με την ενίσχυση της παιδικής χορωδίας θα γίνει στις 5 Ιουλίου 2023, στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας. Η παράσταση ονομάζεται "Κασίτα" και είναι μία διασκευή της σχολής μας του έργου "Encanto" (2021) της Disney. 

* Σημειώνεται ότι όσα παιδιά θα λάβουν μέρος πρέπει να είναι στη Λευκωσία την ημέρα της παράστασης, αλλά και στις πρόβες που θα γίνουν τους προηγούμενους μήνες.

Από 25/06/2023 οι πρόβες θα είναι καθημερινές - τουλάχιστον για τους πρωταγωνιστές. 

2. Χορηγοί παράστασης "Κασίτα"

Για την πιο πάνω παράσταση χρειαζόμαστε χορηγούς και υποστηρικτές. Είναι η περίοδος που ψάχνουμε και θα θέλαμε τη βοήθειά σας. Αν ξέρετε άτομα/εταιρίες/οργανισμούς/χώρο εργασίας σας που θα μπορούσε να βοηθήσουν παρακαλούμε να εποικινωνήσετε με την Μαρία Χρυσοστόμου για περαιτέρω πληροφορίες. 

* Η παράσταση έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα και θα είναι καθολικής προσβασιμότητας αφού θα υπάρχουν επί σκηνής 2 άτομα που θα μεταφράζουν στη νοηματική γλώσσα.

Η βοήθεια σας είναι πολύτιμη

3. 1η Απριλίου 2023

Κάθε χρόνο, ο δήμος Αγίου Δομετίου διοργανώνει παρέλαση σε κεντρικό δρόμο του δήμου. Λαμβάνουμε μέρος στην παρέλαση, με μαθητές από 2 ετών.

Τα παιδιά άνω των 8 ετών παίζουν τύμπανα και η διδασκαλία γίνεται δωρεάν στους μαθητές μας. 

Η παρουσία όλων είναι σημαντική.

Όσοι θα λάβουν μέρος πρέπει να έρχονται στις πρόβες (που θα είναι Τετάρτες ή Σάββατο) και φυσικά να είναι εκεί 01/04/2023.

4. Διήμερο 18 - 19 Μαρτίου 2023

Διοργανώνουμε διήμερη απόδραση με σκοπό χαλάρωση και δέσιμο μεταξύ οικογενειών και καθηγητών.

Το Σαββατοκύριακο 18 και 19 Μαρτίου 2023, διοργανώνουμε παιχνίδια σε ξενοδοχείο στις περιοχές

Πρωταρά - Αγίας Νάπας. 

Στο διήμερο θα:

α. παίξουμε ομαδικά παιχνίδια με μαθητές.

β. παίξουμε ομαδικά παιχνίδια μαθητές και γονείς. 

γ. υπάρχει φυσικά ελεύθερος χρόνος.

Ζητάμε από εσάς να δηλώσετε ενδιαφέρον και αριθμό ατόμων για να δούμε κατά πόσο υπάρχει το θεμιτό ενδιαφέρον και για να καταφέρουμε να σας πούμε το τελικό κόστος.

Παρακαλώ αν ενδιαφέρεστε ή ΔΕΝ ενδιαφέρεστε (απαντήστε αρνητικά) μέχρι 23 Φεβρουαρίου 2023.  

5. Πασχαλινό σχολείο 2023

Από Μεγάλη Δευτέρα εώς Μεγάλη Πέμπτη (10 έως 13 Απριλίου 2023) θα γίνει το καθιερωμένο "Πασχαλινό Σχολείο" για παιδιά 3 έως 9 ετών.

Οι δραστηριότητες του πασχαλινού σχολείου της σχολής μας είναι βασισμένες στις τέχνες.

Μέσα από διάφορα παιχνίδια, περνάνε δημιουργικά τον χρόνο τους και μαθαίνουν τα έθιμα μας.

Ενδεικτικές δραστηριότητες: 

  • Θεατρικό παιχνίδι

  • Μουσικά παιχνίδια

  • Κατασκευές

  • Παρακολούθηση ταινιών (παραμυθιών)

  • Παραδοσιακά παιχνίδια

  • Βάψιμο αυγών

  • Στολισμός λαμπάδας

Το Πασχαλινό Σχολείο θα πραγματοποιηθεί με την προϋπόθεση ότι θα συμμετέχουν τουλάχιστον 5 παιδιά. Το συνολικό κόστος θα είναι €80 ανά παιδί.

ΚΡΑΤΗΣΗ ΘΕΣΕΩΝ ΜΕΧΡΙ ΔΕΥΤΕΡΑ 20/02/2023.

6. mini piano recital

Η μαθήτρια πιάνου Μαρίνα Μιλιδώνη θα κάνει ένα μικρό ρεσιτάλ πιάνου στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων της σχολής μας.

Το ρεσιτάλ θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή των Βαϊων, 9 Απριλίου 2023 και η είσοδος είναι ελεύθερη. Ξεκινάει στις 11:30 και θα διαρκέσει 20 λεπτά. 

Συστήνεται να το παρακολουθήσουν παιδιά που ήδη διδάσκονται μουσικό όργανο και παιδιά που ενδιαφέρονται να ξεκινήσουν μαθήματα πιάνου. Οποιαδήποτε επαφή με τέτοιες εκδηλώσεις άλλων παιδιών, μπορεί να δημιουργήσει κίνητρο σε άλλα παιδιά.

Λόγω του περιορισμένου αριθμού θέσεων όσοι θέλετε να παρακολουθήσετε το ρεσιτάλ, κρατήστε θέσεις μέχρι 20 Μαρτίου 2023. 

7. εγγραφές 

Οι εγγραφές για τους μαθητές μας ανοίγουν 1η Μαρτίου 2023.

Μέχρι 30 Μαρτίου 2023 έχετε προτεραιότητα να κρατήσετε τις ώρες που σας βολεύουν.

Από 3 Απριλίου, αρχίζουν οι εγγραφές νέων μαθητών και όλες οι κενές ώρες μπορούν να δοθούν.

8. καλοκαιρινές διακοπές

Σας ενημερώνουμε ότι οι διακοπές της ομάδας θα είναι από 5 Αυγούστου μέχρι 20 Αυγούστου.

Αυτό επηρεάζει τους μαθητές που θα επιλέξουν να κάνουν καλοκαιρινά μαθήματα και όσους δεν θα έχουν αναπληρώσει μέχρι τότε τα μαθήματα που έχασαν.

Για ό,τι θέλετε να μιλήσετε με την ομάδα, θα μας βρείτε πριν ή μετά από τις πιο πάνω ημερομηνίες. 

9. καλοκαιρινά μαθήματα

Όσοι ενδιαφέρονται για ταχύρρυθμα μαθήματα για Ιούλιο πρέπει να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους μέχρι 20 Απριλίου 2023

* ωράριο καλοκαιρινών μαθημάτων: 08:00 - 13:00 και 15:00 - 18:00.

Η διευθέτηση μαθήματος θα γίνει σε συνεννόηση γονέων και καθηγητών εντός του πιο πάνω ωραρίου.

10. Open day

Το Σάββατο 6 Μαϊου 2023, θα γίνει "open day" στη σχολή μας, όπου νέοι μαθητές θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τους καθηγητές της σχολής, να επισκεφτούν τις εγκαταστάσεις μας και να μάθουν πληροφορίες για τα προγράμματά μας.

Αν έχετε γνωστούς που ενδιαφέρονται να παραστούν στο open day, θα θέλαμε να μοιραστείτε την πιο πάνω ημερομηνία μαζί τους. 

Θα βγουν ανάλογες διαφημίσεις. 

11. γυναικείο φωνητικό σύνολο

Η σχολή μας ανακοινώνει την έναρξη γυναικείου φωνητικού συνόλου για ενήλικες. Οι συναντήσεις - πρόβες του φωνητικού συνόλου θα αρχίσουν τον Μάρτιο του 2023. Οι πρόβες του φωνητικού συνόλου θα καθοριστούν με βάση την διαθεσιμότητα συμμετεχόντων και καθηγητών. Το φωνητικό σύνολο είναι ανοικτό σε όλες (μαθήτριες της σχολής και μη). Στόχος του φωνητικού συνόλου είναι η διασκευή τραγουδιών για  live εμφανίσεις αλλά και δημιουργία βίντεο.

Το κόστος συμμετοχής είναι €20 τον μήνα. Για τις μαθήτριες της σχολής μας δεν υπάρχει κόστος συμμετοχής. Όποια ενδιαφέρεται, παρακαλώ να δηλώσει ενδιαφέρον μέχρι 23/02/2013. Δεν χρειάζεται προηγούμενη εμπειρία όμως θα υπάρξουν ακροάσεις. Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στην σχολή.

12. ερασιτεχνική θεατρική ομάδα

Η σχολή μας ανακοινώνει την έναρξη ερασιτεχνικής θεατρικής ομάδας ενηλίκων τον Μάρτιο του 2023. Οι πρόβες της ερασιτεχνικής θεατρικής ομάδας θα διαφέρουν από τα μαθήματα θεάτρου, τα οποία μέσα από συγκεκριμένες ασκήσεις οδηγούν στην αυτοβελτίωση, στην ενίσχυση του λόγου και της έκφρασης και την βελτίωση των υποκριτικών ικανοτήτων του μαθητή. 

Στόχος της ερασιτεχνικής θεατρικής ομάδας θα είναι να ανεβούν ερασιτεχνικές θεατρικές παραστάσεις και στις συναντήσεις θα δουλεύεται ένα θεατρικό έργο. Η θεατρική ομάδα είναι ανοικτή για όλους όσους αγαπούν το θέατρο και θέλουν να ανεβούν στην σκηνή, ανεξαρτήτως εμπειρίας.

Οι πρόβες της θεατρικής ομάδας θα καθοριστούν με βάση την διαθεσιμότητα των μελών της. Απαραίτητη προϋπόθεση για συμμετοχή στην παράσταση είναι η παρουσία στις πρόβες. 

Όποιος ενδιαφέρεται, παρακαλώ να δηλώσει ενδιαφέρον μέχρι 23/02/2013.

Το κόστος συμμετοχής είναι €30 τον μήναΓια τους μαθητές της σχολής μας δεν υπάρχει κόστος συμμετοχής.

*Στην ομάδα μπορούν να συμμετέχουν και ενήλικες σε πόστα πέρα του ηθοποιού. Αν θέλετε να είστε μέρος της ομάδας με άλλους τρόπους παρακαλώ δηλώστε ενδιαφέρον. 

bottom of page